Finanțe Europene

Conferința va avea loc pe 25 August 2021 în două evenimente de o zi pentru doctoranzi. Contribuțiile la sesiunile speciale vor fi selectate dintr-un grup de lucrări trimise la conferință și care vor trece prin același proces de revizuire.
Emblema Asociației Europene a finanțelor este revizuirea Finanțelor (RF). Este un jurnal revizuit de colegi care concurează pentru cele mai bune articole din sectorul financiar, cu scopul de a crește distribuția și vizibilitatea în industrie. Evenimentul este o competiție intensă pentru doctoranzii din sectorul financiar care se apropie de sfârșitul studiilor de doctorat.
În ultimul an, un număr din ce în ce mai mare de experți financiari europeni și-au ajutat afacerile să treacă prin pandemia COVID 19. Ei au jucat un rol-cheie în a ajuta aceste companii să facă față șocului inițial, panicii și realinierii strategiilor lor ca răspuns la evenimente. Un grup de lideri financiari europeni au discutat provocările cu care s-au confruntat în timpul crizei la recenta masă rotundă Money Talks găzduită de Asociația contabililor profesioniști internaționali certificați (AICPA) și CIMA.
Amploarea fără precedent a crizei declanșate de COVID 19 pandemie solicită consolidarea consolidarea internaționale, Europene și regionale, instituții financiare, în special instituții financiare de dezvoltare (EFIs) și băncile publice de dezvoltare. Grupul factorilor de decizie din domeniul finanțelor Europene și-a împărtășit lecțiile și a explicat modul în care transformarea digitală poate ajuta companiile să își remodeleze viitorul după COVID-19.
Fondul European de Stabilitate Financiară (FESF) a fost creat ca măsură temporară de gestionare a crizelor în 2010 ca răspuns la criza datoriei financiare și suverane a zonei Euro (Zona Euro). Asistența a fost finanțată prin emiterea de obligațiuni FESF și alte instrumente ale pieței de capital. Deși FESF nu mai oferă asistență financiară nouă, aceasta este responsabilitatea Mecanismului European de stabilitate (mes) din 2012, deși încă există pentru îndeplinirea angajamentelor convenite în program.
Tranzacționarea instrumentelor financiare derivate îi conferă un avantaj față de alte centre financiare. În absența drepturilor de pașaport și a echivalenței, orașul Londra nu este în măsură să facă afaceri. Centrele financiare europene au drepturi pasive, dar nu piețele de capital profunde și lichide din Londra, accesul la servicii de reglementare sau acordurile de echivalență.
Drept urmare, este puțin probabil ca mediul juridic pentru serviciile financiare dintre Regatul Unit și Uniunea Europeană să se schimbe în curând. Contrar rapoarte ocazionale în marea BRITANIE, care negocierile bilaterale privind serviciile financiare merg bine, Memorandumul de Înțelegere, care este de așteptat să fie emise mai târziu în această lună, nu este de natură a lega cele două părți în orice substanță.
Odată cu ieșirea Marii Britanii, apelurile pentru legi mai favorabile pieței au câștigat impuls, iar conducerea politică a celorlalte state membre 27 ale pieței unice europene pentru tranzacțiile financiare s-a mutat pentru a reduce poziția dominantă a Regatului Unit în industria financiară. Executivul UE și Banca Centrală Europeană revizuiesc în prezent aspectele politice, juridice și tehnice legate de un posibil euro digital.
Comisia, BCE și autoritățile de supraveghere bancară vor colabora cu industria pentru a evalua potențialele probleme tehnice legate de transferul pozițiilor derivate de la Londra la UE, potrivit documentului. Documentul a făcut probabil ca UE să acorde serviciilor financiare britanice acces la Uniunea Europeană și acces temporar la instrumentele financiare derivate acordate de UE până la jumătatea anului 2022. În prezent, Comisia pare înclinată să o facă pe aceasta din urmă permanentă.
Jocul de sume negative din finanțele Europene nu ar trebui interpretat ca o eroare de judecată strategică din partea UE. Mai degrabă, identifică factorii mai largi care joacă un rol în eficiența economică. În Eurogrupul troicii, Uniunea Economică și Monetară Europeană este la 40%, în timp ce obligațiunile euro ale UE sunt la 30-40%.
În orice caz, am solicitat persoanelor fizice să analizeze dacă măsura în sine este utilă, ce responsabilități potențiale își imaginează pentru ministrul Finanțelor din zona euro și ce beneficii văd pentru un buget propriu al zonei euro. Analizând răspunsurile fiecărei țări, acestea variază de la 51% care consideră că are sens să numească un ministru european de finanțe în Germania la 62% în Italia (figurile 11 și 12). În același timp, 20% dintre persoanele din UE și zona euro consideră că ministrul Finanțelor nu ar trebui să aibă această putere (așa cum se menționează în Figura 13), dar această imagine nu se schimbă dacă ne uităm doar la rezultatele pe țări.
Analiștii prevăd că Amsterdam, Dublin, Frankfurt, Luxemburg și Paris vor conduce drumul în relocarea companiilor internaționale și non-UE. Dublin și Luxemburg sunt specializate în gestionarea activelor, Frankfurt în investiții bancare și Amsterdam în tranzacționare. Dacă ne uităm la rezultatele pe țări, de data aceasta, depășirea nu este Germania sau Franța.
Unele Echipe financiare recrutează personal din orașe mai mici din țara lor sau din alte țări, în funcție de sectorul în care operează. Serviciile financiare și reglementările privind protecția datelor îngreunează recrutarea de personal de către organizații.
Ceea ce contează cu greu pentru serviciile financiare este că acordurile comerciale abia le acoperă. Printr-un singur număr, cele 1 259 de pagini ale Uniunii Europene neratificate conțin doar șase pagini relevante pentru sectorul financiar.
Cazul a vizat dacă acest schimb de informații a constituit o încălcare a dreptului concurenței. Avocatul Fyffe a păstrat Cornerstone Research pentru a investiga impactul potențial al informațiilor privilegiate asupra tranzacționării acțiunilor Fyffes. Peter Davis a prezentat un aviz scris și a depus mărturie în fața grupului de decizie a cazului FCA.
Cercetări privind reputația internațională a băncilor și serviciilor financiare în Studii Financiare. Apărătorii a două bănci majore de investiții au păstrat cercetarea fundamentală în timpul investigației de reglementare a Comisiei Europene cu privire la acuzațiile de comportament anticoncurențial în tranzacționarea swapurilor pe riscul de credit. Cercetarea fundamentală a fost susținută de doi experți care au fost prezentați Comisiei în cursul audierii de o săptămână.
World Banking Abstract este o sursă de referință neprețuită și indispensabilă, oferind acces instantaneu la articole importante în peste 400 de publicații bancare și financiare. Institutul de Finanțe europene oferă o bibliotecă de cercetare offshore și facilități pentru furnizorii de servicii financiare. Dacă nu sunteți sigur dacă doriți sau nu să finanțați sau să închiriați următoarea mașină, specialiștii noștri în leasing de la Mercedes-Benz vă vor ajuta cu plăcere și vă vor ghida prin avantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *